Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

„Így képzelem az iskolát”

A Molnár iskola rajzpályázata az iskolába készülő ovisoknak

2015. március 02. hétfő

A hagyományokhoz híven idén is meghirdette a Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola az „Így képzelem az iskolát” című rajzpályázatot a kerület nagycsoportos óvodásai részére. Az iskolára hangoló programsorozat keretében közzétett pályázatra sok kedves és szép rajz érkezett, különböző technikákkal készítve.

A beérkezett pályamunkákat az iskola tanítói az óvónőkkel közösen zsűrizték. Nem volt könnyű dolguk, hiszen számtalan szebbnél szebb alkotás közül kellett kiválasztaniuk a legjobbakat. A rajzokat az iskola galériájában állították ki. Az ünnepélyes megnyitóra a gyermekeket szüleik és az óvó nénik is elkísérték. Az ünnepség az iskola kórusának előadásával kezdődött, majd átadták az elismeréseket, jutalmakat. A díjazottak nagyon büszkék voltak eredményeikre, vidáman és lelkesen tértek vissza az óvodákba.

A Molnár Ferenc iskolában nagy hangsúlyt fektetnek a művészeti nevelésre, a rajz szakkör nagy népszerűségnek örvend. A legügyesebb diákok ebben az évben is több díjat hoztak el budapesti rajzversenyekről. A kiállítás előzetes egyeztetés után megtekinthető április 15-ig az iskola galériájában.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben