Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Integrált Településfejlesztési Stratégia

Egyeztetést tartanak a kerület középtávú fejlesztéseiről

2015. április 08. szerda

Folyamatban van Józsefváros középtávú fejlesztési elképzeléseit tartalmazó alapdokumentum, az Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) kidolgozása. A célokról, a koncepció meghatározásáról, valamint a jövőkép-állításról szóló tanácskozás április 10-én, pénteken 10 órától lesz a polgármesteri hivatal dísztermében.

Az első műhelybeszélgetésre a vártnál is nagyobb érdeklődés mutatkozott, amely megerősítése annak, hogy a meghívott partnerek is elkötelezettek a kerület fejlesztése iránt. A Józsefvárosi Önkormányzat a partnerségi egyeztetés záró műhelybeszélgetésén is számít a kerületi civil szervezetek, a gazdálkodó szervezetek és mérnök szakmai szervezetek képviselőinek, az elismert egyházi és vallási tevékenységet végző szervezetek képviselőinek részvételére. A találkozót április 10-én, pénteken 10 és 13 óra között tartják a Polgármesteri Hivatal 300-as termében.

A lakossági észrevételeket, javaslatokat, többek között a helyi városfejlesztéssel, gazdaságfejlesztéssel, egészségügyi helyzettel, kultúrával, szociális ügyekkel kapcsolatban – nevük, lakcímük és/vagy e-mail címük megadása mellett – a Főépítészi és Városfejlesztési Ügyosztály fogadja 2015. június 8-ig:

Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat, Városfejlesztési és Főépítészi Ügyosztály, Szarka-Turóczi Tímea, ITS koordinátor, 1082 Budapest, Baross utca 63-67. E-mail: its@jozsefvaros.hu.

A stratégiaalkotási folyamat aktuális helyzetéről, a már elkészített munkarészekről a www.jozsefvaros.hu/its oldalon olvashatnak bővebben.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben