Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Betörtek, ellopták, eladták

Két nap alatt elfogták az elkövetőket

2015. október 06. kedd

Egy Diószegi utcai lakásba tört be két fiatal, ahonnan műszaki cikkeket, készpénz és gyógyszereket loptak el. Az elkövetők a lopott tévét egy orgazdának értékesítették. A józsefvárosi rendőrök két nap alatt elfogták a betörőket, másnap pedig az orgazdát is. Mindhármuk ellen eljárást indult.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, az élettársi kapcsolatban élő B. Mária (24 éves) és L. László (23 éves) budapesti lakosok korábban, az esti órákban a Diószegi utcában egy lakás ajtaját berúgták, majd onnan mobiltelefonokat, televíziókészüléket, laptopot, készpénzt és gyógyszereket loptak el. A televíziót L. László még aznap, az éjszakai órákban eladta P. Józsefnek, (42 éves) akinek el is mondta, hogy a készülékhez milyen úton jutott hozzá.  

A józsefvárosi rendőrök két nappal később késő este elfogták L. Lászlót a lakcímén, B. Máriát pedig a lakóhelye közelében. P. József lakásán másnap jelentek meg a rendőrök, és nála – a házkutatás során – megtalálták és lefoglalták a bűncselekményből származó műszaki cikket. A férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben