Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

A mi buszunk

Újra találkozunk a 99-es vonalán!

2015. október 07. szerda

Október 10-én zárul a Magdolna Negyed Program III. keretein belül megvalósuló 99-es busz projekt. A Teleki téri rendezvényen az érdeklődők találkozhatnak a buszokon dolgozó szociális munkásokkal, sor kerül a 99-es busz rajzpályázatának díjátadójára és bemutatják az új, csak a Magdolna negyedre jellemző buszmegállópárt.

Október 10-én, 10 és 13 óra között izgalmas programokkal várják az érdeklődőket a 99-es busz projekt záró rendezvényén, a Teleki téren. A helyszínen találkozhatnak azokkal a tapasztalt szociális munkásokkal, akik 2015. szeptember 14-étől október 15-éig tájékoztatással, segítségnyújtással, szükség esetén konfliktuskezeléssel segítik az utazókat, a 99-es busz józsefvárosi szakaszán. Bemutatják az új, sajátos arculatú, csak a Magdolna negyedre jellemző buszmegállópárt, illetve átadják a projekthez kapcsolódó, iskolai rajzpályázat díjait is. A jutalmakat Dr. Szűcs Annamária, a BKK kommunikációs igazgatója és Balogh István önkormányzati képviselő adja át a nyerteseknek. 

A rendezvényen bemutatkoznak a Magdolna Negyed Program kapcsán született civil szervezetek is: a Társak a Teleki Térért és a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület. Emellett - hogy a kisebbek kedvében is járjanak - lesz ugrálóvár és arcfestés, a nagyobbakat pedig izgalmas vetélkedők és sok apró nyeremény várja. A programsorozat az Európai Unió támogatásával, a Magdolna Negyed Program III. keretében valósult meg a Józsefvárosi Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ, valamint a Budapesti Közlekedési Zrt. együttműködésével.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben