Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

261 új lakás épül

Folytatódik a Corvin sétány fejlesztése

2016. március 29. kedd

Újabb lakóingatlan-fejlesztés indult a Corvin sétányon. A beruházás első ütemében 261 lakást épít a Futureal Csoporthoz tartozó Cordia Magyarország Zrt. A társasház a Leonardo da Vinci és a Bókay János utca közötti telken várhatóan 1,5-2 év múlva készül el.

A 22 hektáros komplett városrehabilitációs program, a Corvin sétány fejlesztése az elmúlt években újabb lendületet kapott. A program célja Józsefváros ezen részének kiemelkedő építészeti, kulturális és gazdasági újjáélesztése. A legújabb 261 lakásos társasház – amely a Leonardo da Vinci és a Bókay János utca közötti telken várhatóan 1,5-2 év múlva készül el – igazi unikum lesz a hazai ingatlanpiacon. A tervek szerint a nemzetközi piacon már bevált, Magyarországon még nem használt, új technológiával épülnek itt okos lakások. 

A Corvin sétányon a csaknem 100 üzlet mellett sport- és wellness-központ, uszoda, éttermek, kávézók, posta és bankfiókok is találhatók, a modern, zöld köztereket tájépítész tervezte. A vállalat tájékoztatása szerint az eddig itt felépült több mint 1500 új építésű lakást száz százalékban eladták. 

Kerületünk ingatlanárai évek óta jelentős emelkedőpályán vannak, és ez a tendencia úgy tűnik, nem fog változni. Józsefváros ráadásul az egyik legdinamikusabban fejlődő fővárosi kerület, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik és itt található a legtöbb egyetem is. Ezt a potenciált az ingatlanbefektetők igyekeznek kihasználni. Tíz év alatt a Corvin sétány lakásainak értéke is megduplázódott, a bérleti díjak pedig folyamatosan emelkedtek.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben