Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Új nyílászárók és csúszásgátló padlóburkolat

Zenés délután a megújult Ciklámen klubban

2017. március 17. péntek

Folyamatosak a felújítások Józsefváros idősklubjaiban. A Ciklámen Idősek Klubjában legutóbb a nyílászárókat cserélték ki és csúszásgátló padlóburkolatot alakítottak ki a konyhában. A klubtagok ezt az örömteli eseményt egy zenés délután keretében ünnepelték meg. A vidám programra Zentai Oszkárt, a környék önkormányzati képviselőjét is meghívták, aki fürdőjegyekkel lepte meg a tagokat.

A II. János Pál pápa téren lévő idősklubban nagy volt az izgalom március 16-án délután. A felújítási munkálatok végeztével tavaszi zenés programot szerveztek. A megjelent klubtagokat Kelemenné Hellinger Mária, a Józsefvárosi Szociális Szolgáltató és Gyermekjóléti Központ Nappali Ellátás szakmai vezetője köszöntötte, aki bemutatta László Gyuláné Máriát, az új klubvezetőt. 

A programra hivatalos volt Zentai Oszkár önkormányzati képviselő, az Emberi Erőforrás Bizottság elnöke is, aki a felújítási munkákról elmondta: a Ciklámen Klubban elsőként a nyílászárók cseréjére és a konyha padlózatának csúszásgátlására került sor. 

A képviselő a fejlesztés pozitívumai között említette a környezettudatos és fenntartható működést, valamint a fűtési díj csökkenését is. Zentai Oszkár nem érkezett üres kézzel: az önkormányzat nevében minden klubtagnak egy belépőt hozott a Dandár fürdőbe.

Az emelkedett hangulat tovább fokozódott, amikor felkonferálták a vendégelőadót: Farkas László, Magyarország legrégebbi profi Elvis-imitátora rögtön a húrok közé csapott. A „rock and roll király” bőrébe bújó showman előadta többek között a Blue Suede Shoes és az All Shook Up című számot is. A klubtagok nem sokáig haboztak, rögtön táncra perdültek.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben