Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Elérhető áron az ízletes ínyencség

Epervásár a Teleki téri piacon

2017. május 23. kedd

Ismét nagyszabású epervásárt tartanak a megújult Teleki téri piacon, amely óriási érdeklődést váltott ki a vásárlók körében. A legtöbben a magyar epret keresik, amelyhez a rossz időjárás miatt drágábban juthatunk, mint az import terméshez. A vásárlók jelentős része emiatt kisebb mennyiségben vásárol, ám a kereskedők állítják: hamarosan olcsóbb lesz a magyar eper is.

Unger Ákos zöldség-gyümölcs kereskedő elmondta, hogy már három éve dolgoznak a megújult Teleki téri piacon. „Kizárólag magyar termést ajánlunk a józsefvárosiaknak. A rossz időjárás miatt drágábban tudjuk kínálni, mint tavaly ilyenkor, de a 990 Ft/kg ár még elérhetőnek mondható. Hozzáteszem, hogy fővárosi szinten még mindig ezen a piacon a legolcsóbb az eper. De bízunk abban, hogy a szombatig tartó vásár alatt lejjebb tudjuk vinni az árat, így többen meg tudják kóstolni a nyári ízletességet” – hangsúlyozta a kereskedő.

Baló Lajos Dunakeszin él, de Józsefvárosban dolgozik, és a kerületi újságban olvasta, hogy epervásárt tartanak a Teleki téri piacon. „Munka után jöttem ide a piacra epret vásárolni, édesanyámnak viszem Dunakeszire, aki nagyon szereti. Az általam ismert üzletekhez képest itt sokkal olcsóbb az eper, ha még kedvezőbb lesz az ára, akkor nagy mennyiséget is vásárolni fogok”– tette hozzá a férfi.

Az epervásár május 25. és 27-e között folytatódik a Teleki téri piacon.

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben