Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Napi menü, saláták és frissensültek

Népszerű kifőzde a Teleki téri piacon

2017. szeptember 06. szerda

A Teleki téri piacra betérve rögtön érezni lehet a levegőben a frissen sültek és a pörköltek illatát, amely kétségtelenül minden vásárlónak meghozza az étvágyát. A Ramóna Büfében naponta több mint negyven különféle ételt kínálnak a piacra betérőknek. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: saláták, menü, frissensültek, levesek, pörköltek, főzelékek, desszertek, és ami a legfontosabb, elérhető áron.

Az új Teleki téri piac nyitása óta vezeti a Ramóna Büfét Balog Zsuzsanna, amely a kislányáról kapta a nevét. Sok minden változott a kezdet óta, ráadásul a közelmúltban bővítették a konyhát és a kínálatot is. 

„Ez a piac olyan, mint egy nagy család: mindenki ismer mindenkit, és ha valaki nem jól csinál valamit, akkor annak hamar híre megy. Ezért fontos, hogy figyelembe vegyük az idejárók igényeit, követve az olcsón jót elvet. Naponta több mint negyven ételt kínálunk a piacon vásárlóknak, de sokan jönnek olyanok is, akik a környéken dolgoznak. Nagyon népszerű a napi menü, amit 890 ft-ért kínálunk az ebédelni vágyóknak, de a vegetáriánus és a gluténmentes ételek is a palettán vannak. A személyzet nagy része józsefvárosi, akiket szintén sokan ismernek a piacra járók közül” – meséli a kifőzde vezetője.

Karczagi István hetente több alkalommal is étkezik a Ramóna Büfében. „Két éve meghalt a feleségem, azóta járok ide” – kezdte az egyedül élő nyugdíjas. „Itt mindig nagyon kedvesek és készségesek velem, és ami a legfontosabb, finomat kapok a pénzemért. Gyakran vásárolok menüt, ami tartalmas és elegendő, de a mindig friss desszertet sem szoktam kihagyni” – tette hozzá a Szerdahelyi utcában élő idős férfi. 

Fotó: Szirmai Norbert/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben