Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Az Orczy-park madarai a Galériában

2011. június 16. csütörtök

Rajzversenyt hirdettek a kerületi iskolások részére. A gyerekeknek az Orczy-park madarait kellett megjeleníteniük. A felhívásra több mint 300 madárról érkezett rajz és a legjobban sikerült 35 alkotás megtekinthető a Józsefvárosi Galériában.

A kerületből hét iskola diákjai pályáztak, és a szervezők - az Orczy-park és a Bársony István Alapítvány - mind az alsós, mind a felsős munkákat szakértő zsűri segítségével értékelte.Az alsó tagozatosok különdíját a Vajda Iskolából Tokár Diána, 2.Z osztályos tanuló nyerte, 3. helyezett lett Szakáll Fanni harmadikos diák a Fazekasból, 2. lett Winkler Rebeka másodikos diák szintén a Fazekas Mihály Általános Iskolából, és első lett Kovács Dániel a Práter Iskola 4.A osztályából.

A felsősök különdíját Horváth Virgínia nyerte a Gyógypedagógia Általános Iskola 7. osztályos tanulója, 3. lett a Vajda Iskolából Berki Klaudia 7.A osztályából, 2. helyezett lett Kováts Nikolett a Molnár Ferenc Általános Iskola 8.B osztályából, és az első helyezést a Vajda Péter Iskola 7-es diákjának, Miklóssy Tamarának „Szarka” című képe érte el.  

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben