Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Közel fél kilogramm kábítószert foglaltak le

Milliós értékű drogfogás Józsefvárosban

2017. november 07. kedd

A józsefvárosi nyomozók összesen 473,7 gramm, megközelítőleg 485 adag kábítószergyanús anyagot foglaltak le és vontak ki Budapest feketepiacáról – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A józsefvárosi rendőrök a Szeszgyár utcában intézkedés alá vontak egy személygépkocsit november 6-án, délután. Az autóban ülő 42 éves jászberényi K. Attilánál 232 gramm fehér színű, kábítószergyanús port, valamint 632 ezer forint készpénzt találtak és foglaltak le a rendőrök. A nyomozók megállapították, hogy K. Attila a kábítószergyanús port az 54 éves H. Józseftől vásárolta, akit még aznap elfogtak a Visi Imre utcában. H. József Orczy úti lakásában tartott házkutatás során a rendőrök további 235 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint 25 darab zöld színű kábítószergyanús tablettát és 29 ezer forint készpénzt foglaltak le.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság munkatársai a két férfit őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal való visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Forrás és fotók: police.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben