Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Színes mesevilág

Farsangi mulatság a Molnár Ferenc általános iskolában

2018. február 09. péntek

Elérkezett a farsang, a csodás átváltozások ideje. Ilyenkor mindenki azzá válhat, akivé vagy amivé csak szeretne. A Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai február 8-án délután jelmezeikbe bújva színes mesevilággá változtatták az intézmény tornatermét és az osztálytermeket.

Ezen a napon jól megfért egymással a kisegér és a cicalány, miközben együtt játszottak és táncoltak a cowboyok, indiánok, háremhölgyek, disco táncosok, ördöglányok, pillangók, tündérek, varázslók és a legkülönfélébb mesebeli figurák.

Megjelent Minnie egér, Darth Vader, sőt Einstein is együtt mulatott a többiekkel. Szuperhősök, rendőrök és tűzoltók vigyáztak a rendre és a biztonságra nemcsak a közös tánc és mulatság, de az ügyességet és együttműködést igénylő játékos versenyszámok közben is.

 

A kicsiket nemcsak zene és tánc, de különböző játékok is várták ezen a délutánon, amik ügyességük mellett a csapatjátékra való képességüket is fejlesztették. Többek között lufikkal, labdákkal egyensúlyoztak és szlalomoztak, székfoglaló gyorsasági versenyt tartottak.

Sőt néhányan egy farsanghoz illő fánkevő versenyen is megmérkőztek egymással, ahol hátratett kézzel kellett minél gyorsabban elfogyasztaniuk a cérnáról lógó édes süteményt. A játékos versenyek után az osztálytermekben a sok-sok rágcsálnivaló finomság mellett móka és zenés mulatság is várta a gyermekeket.

Fotó: Ványi Ákos/Józsefváros újság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben