Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Kutyásként Józsefvárosban

Ebösszeírás és igényfelmérés kutyatartók között

2020. június 01. hétfő

Segítse munkánkat, segítse a jogszerű, kényelmes és biztonságos kutyatartást Józsefvárosban!

A FELMÉRÉSEK LEZÁRULTAK, KÖSZÖNJÜK A KÖZREMŰKÖDÉST!

EBÖSSZEÍRÁS

Az állatvédelemről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. § (1) bekezdése alapján a kerületi önkormányzat ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel három évente legalább egy alkalommal ebösszeírást végez, melyre Józsefvárosban 2020. március 16. és 2020. augusztus 31. között kerül sor. A jegyző hivatalos felhívása itt elérhető >>>

Kérjük a kerületi ebtulajdonosokat és ebtartókat, hogy töltsék ki az "Ebösszeíró adatlapot" és azt 2020. augusztus 31-ig juttassák el a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájára.

Az adatlap kitöltése elektronikusan és papír alapon is történhet a következő módokon:

- online elérhető és kitölthető itt >>>

- doc formátumban elérhető itt >>>

- személyesen átvehető a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján (1082 Budapest, Baross utca 63-67. földszint), a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. Városüzemeltetési Igazgatóság Irodáján ( 1084 Budapest, Német u. 17-19.), valamint a kerületi állatorvosi rendelőkben

A papíron kitöltött nyomtatványokat a következő módon juttathatják el hozzánk:

- postai úton Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodájának címezve (1082 Budapest, Baross utca 63-67.)

- személyesen a Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Támpontján (1082 Budapest, Baross utca 63-67. földszint), a Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Irodáján ügyfélfogadási időpontban (1082 Budapest, Baross utca 63-67. II. emelet 210-es szobában), valamint az állatorvosi rendelőben (1082 Budapest, Horváth Mihály tér 11.)

- emailben az igazgatas@jozsefvaros.hu címen

További információ az ebösszeírásról: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Ügyosztály Igazgatási Iroda (06-1/459-2164)

KUTYÁS IGÉNYFELMÉRÉS

Ebben az évben az ebösszeírás mellett igényfelmérést is végzünk a józsefvárosi kutyatartók között, hogy ennek megfelelően tudjuk alakítani a kerület kutyás infrastruktúráját. Kérjük, szánjon 5 percet a kérdőív kitöltésére és ha szeretne aktívan is részt venni a kutyás programjaink megvalósításában, adja meg elérhetőségét is és hamarosan felkeressük.

A kutyás igényfelmérő kérdőívet itt találja >>>

További információ az igényfelmérésről: Józsefvárosi Polgármesteri Hivatal Közösségi Részvételi Iroda (reszvetel@jozsefvaros.hu)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben