Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

ŐSSZEL IS VÁRJA LÁTOGATÓIT A KESZTYŰGYÁR KÖZÖSSÉGI HÁZ

Dübörög az élet a Kesztyűben!

2020. október 11. vasárnap

Muzsikáló-világ, Kerülj KÉPbe, Cirkuszi játékok, Cigánytánc oktatás, Dance Force, Boksz, Kreatív Zöld sarok – csak néhány izgalmas program a Kesztyűgyár őszi kínálatából.

Akit érdekelnek a zsonglőrködés rejtelmei, a virágbot, labdák és buzogányok világa, annak tökéletes suli utáni kikapcsolódást nyújthat Pál László Bendegúz Cirkuszi játékok foglalkozása, ahol el is sajátíthatja az artisták legizgalmasabb trükkjeit. Balogh Guszti programján, a Muzsikáló világon a zenéé a főszerep: hangszerek, éneklés, időnként tánc is.

Továbbra is várja a bokszolni vágyó fiatalokat Sipos Misi bácsi az ökölvívó edzésekre, de aki a kesztyű helyett a Kesztyűs tánc programokat választaná, az is megteheti Balogh Jocó Dance Force hip-hop oktatásán, illetve Balogh Zsolt tradicionális nagyecsedi cigánytánc óráin.

Indul fotós kreatív műhelyfoglalkozás Kerülj KÉPbe címen, hetente várja az érdeklődőket a környezettudatosság fókuszú Kreatív Zöld sarok, és folytatódik a családi kézműves foglalkozás, a Kézzel-Szívvel műhely is.

Aki pedig csak lazulna, annak ott a Chill zóna: internettel, kanapékkal, babzsákokkal, zenével és könyvekkel. Érdemes figyelni a Kesztyűgyár Facebook-oldalát is, ahol még megannyi érdekes program közül lehet válogatni: ilyen a tanulást segítő mentor program, a hamarosan induló iskola-előkészítő foglalkozás, az álláskereső tanácsadás vagy éppen a Cserebere börze.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben