Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Pályázat

25 ötlet érkezett az Ötletcsarnok pályázatra

2021. december 16. csütörtök

Összesen 25 ötlet érkezett be a három kategóriában: zöldítés, esemény szervezés és kisebb köztéri fejlesztések. Az ötletek kiértékelését követően 2022. január 31-én hirdetjük ki a nyertes pályázatokat.

A Józsefvárosi Önkormányzat és a Rév8 által meghirdetett Ötletcsarnok pályázat december 6-án lezárult, és összesen 25 ötlet érkezett be. 3 kategóriában lehetett pályázni: zöldítés, esemény szervezés és kisebb köztéri fejlesztések. Szerencsére mindhárom kategóriában érkeztek be pályázatok, úgyhogy lesz miből válogatni januárban. 

A pályázat elbírálásnál fontos szempont lesz, hogy a pályázó a megvalósításban mekkora szerepet vállal, kikkel valósítja meg ötletét, és belefér-e az ötlet kivitelezése a 350 000 forintos keretösszegbe. Az ötletek kiértékelését követően 2022. január 31-én kihirdetjük a nyertes pályázatokat. Március végéig konzultálunk az ötletgazdákkal arról, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni az egyes ötletekből. A megvalósítás folyamatát végigkövetjük az elejétől a végig, és beszámolunk róla a https://www.csarnoknegyed.hu/  oldalon.

2022-ben az ötletek megvalósításán kívül, számos eseménnyel és újdonsággal készül a Rév8. A pályázóknak köszönjük az ötleteket, és kellemes ünnepeket kívánunk minden Csarnok negyed rajongónak!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben