Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Zöld Józsefváros

Egyszerűsíti az önkormányzat a komposztláda-pályázatot

2022. január 04. kedd

Korábban műanyag komposztládákra lehetett pályázni, ugyanakkor az udvarokon keletkező avar komposztálására a fa keret megfelelőbb lehet.

A józsefvárosi képviselő-testület decemberi ülésén több módon módosította a kerületi komposztláda-pályázatokat.

A korábbi, 2021. december 31-i határidő módosult: komposztládára pályázni a rendelkezésre álló 1 millió forintos keretösszeg kimerüléséig lehet.

Egyszerűsödik a pályázatok benyújtása is: már nem csak postai úton vagy személyesen, de elektronikus úton is lehet pályázni komposztládára.

A pályázatokat elektronikus úton a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapon lehet benyújtani a mellékletekkel együtt a zoldpalyazat@jozsefvaros.hu e-mail címre, a tárgyban megjelölve a pályázat tárgyát és a pályázó társasház címét (pl.: Komposztláda-pályázat _Baross utca 63- 67.).

Korábban műanyag komposztládákra lehetett pályázni, ugyanakkor az udvarokon keletkező avar komposztálására a fa keret megfelelőbb lehet.

Magánszemélyek így a jövőben vagy 300 literes műanyag ládára, vagy 500 literes fa komposztkeretre, társasházak pedig kettő darab 300 literes műanyag ládára vagy 2 darab 500 literes fa komposztkeretre pályázhatnak.

A pályázati kiírás és adatlap elérhető itt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben