Budapest Főváros VIII. kerület
Józsefvárosi Önkormányzat

1082 Budapest, Baross u. 63-67.

06-1-459-2100

hivatal@jozsefvaros.hu

Energiaracionalizálás Józsefvárosban

Új nyílászárók a Várunk Rád oviban

Tovább szépülnek óvodáink

Ezekben a hetekben zajlik három kerületi óvoda és a Polgármesteri Hivatal épületének energetikai korszerűsítése. A Csobánc utcai óvodában a munkák le is zárultak: 30 darab új, korszerű nyílászárót és 30 darab termosztatikus radiátorszelepet szereltek be, amellyel a fűtési rendszer vált szabályozhatóvá. Sára Botond alpolgármester az átadást követő bejáráson elmondta, a beruházásnak köszönhetően jelentősen csökken az intézmény energiafogyasztása, a megtakarítást az óvodák további fejlesztésére fordítja az önkormányzat.

Energetikai korszerűsítések

Új nyílászárók, hőszigetelés több óvodában és a hivatalban

100 millió forint támogatást nyert Józsefváros önkormányzata három óvoda és a polgármesteri hivatal energetikai korszerűsítésére. A fejlesztés során kicserélik a nyílászárókat, a radiátorokat hőfokszabályzókkal látják el, több épület külső homlokzatát is hőszigetelik. A teljes beruházás több mint 115 millió forintból valósul meg.

Energiaracionalizálás

Csaknem 100 millió jut energetikai fejlesztésekre

Csaknem 100 millió forintos támogatást nyert Józsefváros önkormányzata az Új Széchenyi Terv „Épületenergetikai fejlesztések és a közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című pályázati felhívásának keretén belül. A támogatott kerületi beruházások összköltsége meghaladja a 115 millió forintot, amelyből három kerületi óvoda és a polgármesteri hivatal újulhat meg.

A rovat további hírei

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás Rendben